Ismerjen meg minket

Minőségi alumínium tetőcsomagtartók forgalmazásával foglalkozunk. Az ARR Limited Company 2008 óta keményen dolgozott azon, hogy vezető szerepet töltsön be az autóalkatrész forgalmazásban főként az Egyesült Királyságban, Hollandiában és Svédországban. Sokéves folyamatos növekedésünk és több ezer ügyfél bizonyítja, hogy az általunk forgalmazott alumínium tetőcsomagtartók és komplett tetőcsomagtartó rendszerek kiemelkedő minőségűek és hosszú távon használhatóak.

Képzett ügyfélszolgálati munkatársunk készen áll arra, hogy megválaszolja kérdéseit. Szolgáltatásunkat e-mailen keresztül végezzük, amely nagyon hatékony, mivel mindig személyes figyelmet szentelünk Önnek. 

Arra törekszünk, hogy gyorsan megoldást találjunk több mint 500 tetőcsomagtartó verzió közül az Ön autójára, és biztosítsuk, hogy a lehető legteljesebb mértékben megfeleljünk az Ön elvárásainak. Csak új, kiváló minőségű tetőcsomagtartókat forgalmazunk, amelyeket szakszerűen gyártanak az OE specifikációnak megfelelően. Folyamatosan frissen tartjuk árainkat annak érdekében, hogy minden egyes vásárláskor kiváló ár/érték arányt biztosítsunk. Három nemzetközi elosztóraktárból szállítunk, amelyek stratégiai elhelyezkedésűek, ezért gyors szállítási szolgáltatást nyújtunk vásárlóinknak.

Az ARR Limited az a név, amiben megbízhat, ha jó minőségű tetőcsomagtartót vagy tetősínt kíván vásárolni.

Nagyra értékeljük az idejét és várjuk, hogy az általunk forgalmazott termékek szolgálják az Ön igényeit.
Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk, akár emailben, akár telefonon!

Vásároljon bizalommal!

Gyors segítségre van szüksége? Hívjon minket!

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Térkép:

Kérdése van? Írjon nekünk: