• Varga Tamás +36207777646

A TETŐCSOMAGTARTÓKRÓL BŐVEBBEN

 

Cégünk minőségi alumínium tetőcsomagtartók, tetősínek és csomagtartó rendszerek forgalmazásával foglalkozik. A nagy többségében kishaszonjárművekre készülő tetőcsomagtartókat csak a legjobb gyártók – Rhino, Van Guard, Maxus – kínálatából válogattuk, hogy élettartamuk a mindennapi ipari használat mellett is gépkocsija élettartamával egyezzen meg, vagy tudatos használat mellett akár több gépkocsit is kihasználjon.

Ezek a tetőcsomagtartók vagy tetősínek használhatók önmagukban, egyszerű csomagtartóként, de javasolt inkább a rendszereben való telepítésük a jobb kihasználtság érdekében. A maximális felhasználási lehetőség a komplett tetőcsomagtartó rendszerek telepítése esetén érhető el. Ezek az összetett tetőcsomagtartók már az ipari felhasználás legmagasabb fokát képezik, forradalmian  robusztus  és stílusos modularis  alumínium tetőcsomagtartók pontosan illeszkednek a kiválasztott modellhez. Nem kell semmit fúrni vagy átalakítani az Ön autóján, gyári rögzítési pontokra szerelhető. Erős, nagy teherbírású rendszerek. Az alumínium alapanyag és ezáltal a könnyű súly miatt (akár 37% -kal) könnyebb, mint a konkurencia tetőcsomagtartói, nem korrodál és üzemanyag-hatékony.  Aerodinamikus profil, amely minimalizálja a szélzajt.  A felszerelés gyors és könnyű. Sokoldalú és nagy tetőtárolóhelyet foglal magába, maximális terhelhetősége  kereszttartóként 30kg. Tartalmazza a teljes szélességű rozsdamentes acél rollert a hátoldalon a könnyű fel- és lerakodáshoz. A profilok vége, műanyag végű kúpokkal, csatlakozókkal és távtartókkal  szerelve. Törés tesztelt 20G-n. Ezek a műanyag kiegészítők UV védelemmel vannak ellátva. Alumínium tetőcsomagtartóin csúcsminőségű termékek valóban versenyképes áron.

 

Gyakran ismételt kérdések:

 

Milyen a jó tetőcsomagtartó?

Az általunk forgalmazott tetőcsomagtartók sokféle felhasználásúak lehetnek. Vásárlás elött el kell dönteni, milyen célra szeretné használni a kiválasztott tetőcsomagtartót, tetősínt vagy tartozékait. Szabadidős célra kívánja használni a tetőcsomagtartót vagy vegyes használatú tetősínt vagy éppen ipari felhasználású csomagtartót keres. 

De milyen is a jó tetőcsomagtartó?

A jó tetőcsomagtartónak vagy tetőcsomagtartó rendszereknek könnyen szerelhetőnek, aerodinamikusnak és hosszú élettartamúnak kell lennie.

Ha mind ezen feltételnek megfelel az Ön által választott termék, akkor már csak az ÁR/ÉRTÉK arányt kell megvizsgálni.

Ebben nyújtunk Önnek segítséget vásárlás előtt, hiszen segítünk minden esetben kiválasztani az Önnek megfelelő tetőcsomagtartó rendszert.

Kollégáink folyamatosan azon dolgoznak, hogy cégünk a legjobb ÁR/ÉRTÉK arányú ipari csomagtartókat tudja ajánlani Önnek.

 

Mikor hasznos igazán a tetőcsomagtartó?

A tetőcsomagtartó minden olyan esetben hasznos és hatékony kiegészítő lehet, ha a járművünkön túlnyúló vagy nagyobb terjedelmű terméket akarunk elszállítani.

Legyen szó nagyobb, nehezebb építőanyagokról, szerszámokról, bútorokról  vagy akár tetőbox és biciklitartós tetőcsomagtartó megoldásról.

Cégünk forgalmaz tetősíneket is, amelyek tovább bővíthetők tetőcsomagtartóvá vagy akár komplett rendszerré is, ha csak jobb megjelenést vagy komplexebb felhasználást akar biztosítani az Ön autójának.

Különböző tetőcsomagtartó variácók elérhetők webáruházunkban, amelyek közül biztosan megtalálja az Önnek meg felelőt.

 

Hogyan válasszam ki a jó tetőcsomagtartót?

Fontos megvizsgálni,  hogy valójában milyen terhelésnek és milyen célra kívánja használni a megvásárolandó tetőcsomagtartót.

Állandóan a gépjármű tetején kívánja tartani vagy csak időszakosan használná csomagtartóját?

Ennek függvényében választhat a Fix rendszerű és a Bővíthető rendszerű tetőcsomagtartók közül, melyeket megtalál webáruházunkban.

A Fix rendszerű tetőcsomagtartók  a felszerelés után nem variálhatók tovább. Ezen belül két fajta tetőcsomagtartó rendszert különítünk el: az ipari és hobby célra használt fix tetőcsomagtartó rendszert.

Az ipari fix tetőcsomagtartó rendszerek nagyobb teherbírású, robusztusabb, egyben álló fix csomagtartók , mig a hobby fix tetőcsomagtartó rendszerek nagy teherbírású de külön álló tetőcsomagtartó rendszerek.

A bővíthető rendszerű tetőcsomagtartókon belül megkülönböztetünk szabadidős (desing) és hobby tetőcsomagtartó rendszereket.

A szabadidős /desing rendszerek alapját a gépjármű tetején két oldalt végig futó tetősínek képezik, amelyek aerodinamikus kereszttartókkal egészíthetők ki. A hobby tetőcsomagtartó rendszerek alapját szintén a tetősínek adják, ezek tetejére szerelhetők nagyobb és kisebb teherbírású kereszttartók. Ezen keresztartók gyorsan és egyszerűen eltávolíthatok, ha nincs rájuk szükség.

Ezen tanácsok figyelembevételével reméljük, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb Fix tetőcsomagtartó vagy Bővíthető tetőcsomagtartó rendszert.

 

Mikor beszélhetünk minőségi tetőcsomagtartóról?

Minden esetben, ha új tetőcsomagtartót vásárolunk, bizonyosodjunk meg a tetőcsomagtartó eredetéről és minőségéről!

Fel lehet sorolni több féle minőség ellenőrző intézetet, aki biztosit minket a tetőcsomagtartó minőségi állapotáról. Ezek közül kiemelkedik két intézetet: az első az angol OE, a második és talán nálunk nagyobb körben elterjedt és ismertebb a TUV minőségellenőrző intézet.

Az általunk forgalmazott tetőcsomagtartók e kettő közül valamelyik nagy nevű intézet minőségi tanúsítványával rendelkezik mivel ezek a tetőcsomagtartók 20G terhelésen vannak törésteszelve.

Másik fontos tudnivaló, hogy amennyiben minőségi tetőcsomagtartót akar vásárolni, a tetőcsomagtartókat forgalmazó cégek neve már önmagáért beszél. Hiszen egy RHINO tetőcsomagtartó család vagy VAN GUARD csomagtartó márka, és a nálunk kevésbé ismert, de már világszerte elterjedt MAXUS brand nevek önmagukban is garanciát jelentenek.

Ezek a márkanevek és az őket forgalmazó weboldalak rengeteg információt megosztanak ezekről tetőcsomagtartó rendszerekről. Így egy kis időbeli ráfordítással könnyedén ellenőrizhetjük ezen gyártók termékeinek minőségét, létezését, garanciális feltételeit, illetve sok internetes fórumon vagy blogon találhatunk róluk való, felhasználói, vásárlói véleményeket. Óvakodjunk az olcsó és silány minőségű tetőcsomagtartóktól, hiszen ezek könnyen balesetet okozhatnak, veszélyeztetik mások biztonságát és testi épségét!

 

Hogyan szerelhető a minőségi tetőcsomagtartó? 

Minden általunk forgalmazott tetőcsomagtartó és tetőcsomagtartó család rendelkezik szerelési útmutatóval, illetve a felszereléshez összeszereléshez szükséges valamennyi kiegészítővel, csavarral. A használati útmutató pontosan mutatja a tartozékok elhelyezését a tetőcsomagtartón belül.

Azon esetekben, ha a tetőcsomagtartó sok kiegészítővel rendelkezik, külön számozva vannak a termékek és tartozékok, amelyek jelölik a csomagtartón belüli elhelyezkedését összeszereléskor. Általában ezen tetőcsomagtartókat, tetősíneket a gyártó úgy alakítja ki, hogy gyorsan és egyszerűen fel lehessen szerelni.

A tetőcsomagtartók és tetősínek átlagos felszerelési ideje 10-20 perc közé tehető.

A nagyobb, 3-5 méter hosszú tetőcsomagtartó rendszerek esetében kérje szakember vagy még egy fél segítségét a biztonságosabb munkavégzés érdekében! 

 

Hol rendelhetem meg a tetőcsomagtartómat?

Amennyiben megtalálta az Önnek megfelelő tetőcsomagtartót, tetőcsomagtartó családod vagy tetősínt, abban az esetben a megrendelés menete nagyon egyszerű. Megrendelheti tetőcsomagtartóját weboldalunkon emailben vagy telefonos elérhetőségünkön keresztül.

Minden esetben egyeztetünk az Ön által megrendelt tetőcsomagtartóról és annak pontos szállítási dátumáról.

Tudatjuk Önnel a kiválasztott termék árát és szállítási költségét, garanciális feltételeit, átvételre vonatkozó irányelveket.

Minden esteben az Ön által rendelt tetőcsomagtartóról írásban visszaigazolást küldünk, amit Önnek szintén jóvá kell hagynia miután, ellenőrizte az adatokat.

Ez azért fontos, mert nem szeretnénk rossz méretű tetőcsomagtartót küldeni, inkább duplán ellenőrizzük a rendelési adatokat az Ön által rendelt termékre vonatkozóan.

Ez után a visszaigazolt dátumra házhoz szállítjuk az Ön által vásárolt csomagtartót. Az Ön által vásárolt árut a futárnak készpénzben kell fizetni.

Önnek már csak egy dolga van: használja bizalommal és egészséggl a megvásárolt tetőcsomagtartót!

HHírek, Újdonságok

 • a
 • b
 • c
 • d
 • e
 • f
 • g
 • h
 • i
 • j
 • k
Prev
Next
Gyors szállítás

GYORS SZÁLLÍTÁS

5 - 15 napon belül kiszállítjuk
 
Garancia

GARANCIA

1 év garancia termékeinkre
 
Telefonos támogatás

TELEFONOS TÁMOGATÁS

Hívjon minket: +36207777646
 
 • Cím: 87 Higham Station Avenue Essex London e49ay United Kingdom
 • Telefon: +36207777646
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Kövess minket a facebook-on
 • Rólunk
 • Rendelési információk
 • Hírek
 • Kapcsolat